Welkom wat leuk dat u een kijkje  neemt op mijn website

Cliënten helpen is mijn passie, het herstellen van hun balans is mijn doel!

Op weg naar evenwicht en balans. Gun jezelf rust, ontspanning en herstel.

Ik word blij van mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun leven. Die zich willen ontwikkelen. Die veranderingen durven door te voeren als dat hun gezondheid ten goede komt. Die de regie van hun leven in eigen hand willen houden, ook als dat leven verdriet, beperkingen of teleurstellingen met zich meebrengt.

Mijn naam is Monique Meeuwis.

Ooit begonnen als schoonheidsspecialiste en in 2012 begonnen in mijn praktijk aan huis.

Naast schoonheidsspecialiste deed ik ook guasha gezicht en lichaam behandelingen. Ik heb met beide heel veel klanten blij mogen maken, voor zowel gezicht als lichaam behandelingen.

Naarmate ik steeds meer bij cliënten met lichamelijke klachten mocht gaan werken en hele mooie resultaten heb gezien ben ik weer de schoolbanken ingedoken om me vervolgens te verdiepen in de TCCM ( Traditionele Classic Chinese Medical).

Daar heb ik mijn diploma Tuina en Acupunctuur therapeut mee behaald, en nog verdieping bijgeschoold in moxa, (wet) cupping, medical taping, oorkaarsen, psoas massage.

Voor verdere vragen, of voor het maken van een afspraak. Bel/app me op +316 27 50 00 05 of maak een afspraak via onderstaande knop.